Falkenbergs Rör AB

Falkenbergs Rör AB tillgodoser marknaden utifrån kundstyrda behov med värme-, ventilations-, och sanitetslösningar samt processrörsinstallationer för livsmedels-, kemi-, bryggeri-, och pharmaciaindustrin  i hela Sverige.

Till dig som kund kan vi kan givetvis hjälpa dig att installera allt vi säljer. Det är vad vi kallar Installerat & Klart. Vi jobbar med årliga internrevisioner för att ständigt förbättra vår kvalitets-, arbetsmiljö-, och miljöpolicy då vi är certifierade enligt  ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004.

Senaste nytt

En av våra avdelningschefer i media 10 maj, 2016

Denna annons används av Comfortkedjan i olika mediala kanaler.

Fler nyheter
Comfort

Falkenbergs Rör är medlem i Comfort som är en kedja med 130 medlemsföretag, drygt 1 800 certifierade montörer och 65 butiker. Vi erbjuder företag och privatpersoner kvalitativa helhetslösningar – allt från material och installation till service och underhåll –inom värme och vatten.

Läs mer om Comfort
SOS-Barnbyar

SOS Barnbyar

Varje dag dör mer än femtusen barn under fem år som en konsekvens av brist på rent vatten. För att på sikt bidra till att förse människor i drabbade områden med rent vatten har Comfort, Sveriges största VVS installatör med 3000 anställda, inlett ett långsiktigt samarbete med SOS Barnbyar.

Läs mer om Comforts arbete med SOS-Barnbyar

Referenser

Skanska Sverige AB
Carlsberg Sverige AB Falkenberg
Gekås Ullared AB
FaBo
Peterson och Hansson
Falkenbergs Kommun
NCC
Wästbygg
Halmstads Energi och Miljö AB
Vattenfall
Fler referenser